ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Ad Hoc Solitaries
  Antonio Citterio
  Το σύστημα γραφείων Ad Hoc office σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Antonio Citterio το 1994 και από τότε συνεχώς βελτιώνεται και αναβαθμίζεται με νέα κομμάτια. Υπήρξε αρχέτυπο και κλασικό κομμάτι στον τομέα των συστημάτων επίπλωσης γραφείου. Η λειτουργική μακροζωία και οικονομική απόδοση της Ad Hoc ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Click
  Alberto Meda
  Η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με τη στιβαρή αναδίπλωση συναντώνται στο τραπέζει Click, που δημιούργησε ο διακεκριμένος σχεδιαστής Alberto Meda για τη Vitra. Τα πόδια του αναδιπλώνονται και αποθηκεύονται στο κάτω μέρος της επιφάνειας του τραπεζιού με το πάτημα ενός κουμπιού. Η απόλυτα επίπεδη ανα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Eames Segmented Tables
  Charles & Ray Eames
  Οι συναντήσεις και οι συνεδριάσεις γίνονται όλο και πιο σημαντικές στις σύγχρονες δομές εργασίας διότι η συνεργασία και επικοινωνία είναι απαραίτητες για όλα τα επαγγέλματα. Η Vitra μπορεί επίσης να ικανοποιήσει τις ανάγκες αυτές με κλασικά έπιπλα που έχουν εδραιωθεί στο βάθος δεκαετιών, όπως το Seg..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Joyn Conferencing
  Roman & Erwan Bouroullec
  Το Joyn είναι κάτι περισσότερο από ένα έπιπλο γραφείου. Το Joyn είναι ένα εργαλείο διαχείρισης την εποχή όπου η ίδια η εργασιακή κουλτούρα αλλάζει, συνδυάζει μία ποικιλία λειτουργιών που επιτελούνται σε ένα δωμάτιο, σε ένα και μόνο επίπεδο: στην ίδια την πλατφόρμα του Joyn. Το δωμάτιο για κάθε σταθμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Medamorph tables
  Alberto Meda
  Τα τραπέζια MedaMorph σχεδιάστηκαν από τον Alberto Meda ανακλώντας τη μηχανική του εκπαίδευση στη φόρμα και τη λειτουργία αυτών των καινοτόμων γραφείων συνεδριάσεων. Η απλή και εκλεπτυσμένη τους βάση συντάσσεται με αστεροειδείς συνδέσμους, δύο τύπους στηριγμάτων και δυνατότητα για διαφορετικά μήκη σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Meeting Tables
  Arik Levy
  Τα διακριτικά στρογγυλά τραπέζια συναντήσεων, που παρήχθησαν από τη Vitra σε συνεργασία με τον Arik Levy, αποτελούν μια ιδανική λύση για ατομικά γραφεία ή για τη δημιουργία πυκνών σημείων συναντήσεων σε γραφειακούς χώρους ελεύθερης κάτοψης. Διατίθενται σε δύο μεγέθη, με σταθερό ή μεταβλητό ύψος. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Super Fold Table
  Jasper Morrison
  Τα μουσεία, οι γκαλερί, τα εστιατόρια και παρόμοια ιδρύματα συχνά απαιτούν ευέλικτα τραπέζια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ποικίλα περιβάλλοντα. Επειδή αυτές οι υποδομές έχουν περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο, χρειάζονται ένα τύπο τραπεζιού που να μπορεί να αποθηκεύεται και να ανασυντάσσεται γρήγο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Table Flavigny
  Jean Prouve
  Η Ολλανδική σειρά G-Star Raw θεμελίωσε την ταυτότητά της στα σχέδια του Jean Prouvé - τεχνικά αντικείμενα που ενσωματώνουν την αρχή της κατασκευαστικής ανάγκης, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπουν μια ποιητική αύρα. Τα έργα αυτά έχουν καταχωρηθεί στις κλασικές συλλογές και συνεχίζουν να είναι μια αστείρευτη πη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Workit
  Arik Levy
  Το WorKit είναι ένα έξυπνο και ευέλικτο σύστημα επίπλωσης γραφείου με λεπτεπίλεπτη σχεδίαση. Η άρθρωση PIN σε σχήμα κύβου και μερικά επιπρόσθετα στελέχη επιτρέπουν στο WorKit να ανασχηματίζεται γρήγορα και εύκολα, και να προσαρμόζεται άμεσα στις νέες απαιτήσεις, είτε αυτό σημαίνει επέκταση, συμπύκνω..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€