ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Kast
  Maarten Van Severen
  Η βιβλιοθήκη Kast ξεκινά με έναν μπουφέ στη βασική του έκδοση. Για την έκδοση του μεσαίου ύψους, ένα δεύτερο μεταλλικό στοιχείο τοποθετείται. Στη ψηλότερη εκδοχή 2 ανθεκτικά ξύλινα στοιχεία προστίθενται στην μέση της βιβλιοθήκης. Ο Maarten Van Severen έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις πολύχρωμες συρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Planophore
  Edward Barber & Jay Osgerby
  Η Planophore χρησιμοποιείται ως διαχωριστικό σε έναν χώρο αλλά και σαν βιβλιοθήκη. Τα περιστρεφόμενα, ελαφρώς ασύμμετρα πάνελ αλουμινίου είναι το εντυπωσιακό δομικό χαρακτηριστικό της. Kατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και βγαίνει σε παραγωγή σε διαφορετικά πλάτη και ύψη καθώς και σε δυο δια..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Bahut
  Jean Prouve
  Η Ολλανδική σειρά G-Star Raw θεμελίωσε την ταυτότητά της στα σχέδια του Jean Prouvé - τεχνικά αντικείμενα που ενσωματώνουν την αρχή της κατασκευαστικής ανάγκης, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπουν μια ποιητική αύρα. Τα έργα αυτά έχουν καταχωρηθεί στις κλασικές συλλογές και συνεχίζουν να είναι μια αστείρευτη πη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€
 • Eames Storage Unit ESU
  Charles & Ray Eames
  Το 1949 οι Charles και Ray Eames ανέπτυξαν ένα πρωτοποριακό σύστημα για αυτοφερή και πολυλειτουργικά ράφια και γραφεία. Όπως ακολουθήθηκε και στην κατοικία Eames, έτσι και τα σχέδια Eames Storage Unit (ESU) και Eames Desk Unit (EDU) άντλησαν από τις αρχές της βιομηχανικής παραγωγής. Σε συνεργασία..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€