Christoph Ingenhoven

Ο Christoph Ingenhoven, γεννήθηκε το 1960 στο Düsseldorf της Γερμανίας και σπούδασε αρχιτεκτονική στην Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen, αφού πρώτα παρακολούθησε ένα χρόνο στη Kunstakademie Düsseldorf.

To 1985 ίδρυσε το αρχιτεκτονικό γραφείο Ingenhoven Architekten στο Düsseldorf. Παράλληλα με την πρακτική του design, έχει υπάρχει μέλος κριτικής επιτροπής, επιστημονικός σύμβουλος κι έχει δώσει πολλές διαλέξεις σε πολλές πόλεις στον κόσμο. Ο Ingenhoven είναι μέλος της Architektenkammer Nordrhein-Westfalen, της BDA (Bund Deutscher Architekten) και των RIBA (Royal Institute of British Architects). Έχει επίσης υπάρξει μέλος των ακόλυθων επιτροπών: Aedes Forum e.V., Berlin; Stiftung Lebendige Stadt, Hamburg, International Architecture Biennial, Rotterdam; Initiative Baukultur e.V., Berlin.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
  • Caddy
    Christoph Ingenhoven
    Για το σχεδιασμό του Caddy, ο αρχιτέκτονας και designer Christoph Ingenhoven εμπνεύστηκε από τρόλεϊ των αεροσυνοδών κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Η κινητή μονάδα αποθήκευσης είναι ευέλικτη, στιβαρή και σχεδιασμένη για να αντέχει. Οι τρεις βασικές επιλογές Standard, Media και Catering  μπορούν ν..
    Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€ 0,00€